degresanti

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre
degresanti - SOLV EXTRA
-48% nou

SOLV EXTRA

90,00 Lei 47,00 Lei
degresanti - ECOSOL
-53%

ECOSOL

99,00 Lei 47,00 Lei
degresanti - motor 10 Degresant industrial superconcentrat
-45% nou

motor 10 Degresant industrial superconcentrat

820,00 Lei de la 450,00 Lei
degresanti - Motor 11 DEGRASANT DE ÎNALTĂ CONCENTRAŢIE
-27% nou

Motor 11 DEGRASANT DE ÎNALTĂ CONCENTRAŢIE

670,00 Lei de la 490,00 Lei
degresanti - KOTS Degresant spumant concentrat
-45%

KOTS Degresant spumant concentrat

798,00 Lei de la 440,00 Lei
degresanti - Fortex Degresant Spuma controlata
-42%

Fortex Degresant Spuma controlata

790,00 Lei de la 460,00 Lei
degresanti - SM80 Degresant de securitate
-31% nou

SM80 Degresant de securitate

700,00 Lei de la 480,00 Lei
degresanti - Ecosol degresant ecologic cu evaporare rapida
-31% nou

Ecosol degresant ecologic cu evaporare rapida

610,00 Lei de la 420,00 Lei
degresanti - NAFTA-Q Solvent profesional pentru arte grafice
-44% nou
degresanti - SM Rodillos degresant ecologic arte grafice
-45% nou

SM Rodillos degresant ecologic arte grafice

900,00 Lei de la 499,00 Lei
degresanti - SM-INOX degresant decapant pentru inox
-43% nou

SM-INOX degresant decapant pentru inox

790,00 Lei de la 450,00 Lei
degresanti - METON25 antirugina superconcentrat
-38%

METON25 antirugina superconcentrat

790,00 Lei de la 490,00 Lei
degresanti - SM SOLV EXTRA curatator dielectric in tensiunea
-47% nou
degresanti - Eco Stickers solutie de indepartare etichete
-55% nou

Eco Stickers solutie de indepartare etichete

890,00 Lei de la 399,00 Lei
degresanti - MANS
-46%

MANS

800,00 Lei de la 430,00 Lei

Pentru de folosim un Degresant Industrial superconcentrat. 

Introducere în Lumea Degresanților Industriali.

 

Un degresant industrial este soluția perfectă pentru curățarea eficientă a mediului dumneavoastră industrial. La , ne mândrim cu gama noastră de degresanți superconcentrate , fiecare degresant industrial a fost conceput pentru a vă ajuta să eliminați grăsimile, murdăria și reziduurile de uleiurilor într-un mod rapid și eficient.

De ce să alegeți un degresant Industrial de la noi?

Performanță Fără Compromisuri.

Degresanții noștri industriali au fost testați și dovediți pentru a vă oferi performanță de top. Indiferent de industria în care activați, acești degresanți pot curăța cu precizie și eficiență, asigurându-vă că utilajele și echipamentele dumneavoastră sunt întotdeauna în condiții optime.

Fiecare degresant concentrat a fost desemnat nu doar pentru a performa cel mai bine dar si pentru cel mai ridicat nivel de protectie pentru utilizatori si mediul inconjurator.

Indiferent de suprafete fi gresie, plastic, cauciuc, pardoseli in ateliere, beton, marmura, portelan, mozaic etc, utilajelor, sau suprafete metalice precum inox, aluminiu, aliaje, otel, metale vopsite, piese mecanice, elimina toate murdăriile si depunerile. Nu ataca materialele plastice, cauciucului sau silicon. 

Expertiză și Asistență Profesională


Cu ani de experiență în curatenie industriala , echipa noastră de experți este întotdeauna pregătită să vă ofere asistență și consultanță specializată. Indiferent de întrebările dvs., suntem aici pentru a vă ajuta sa alegete cea mai potrivita solutia concentrata pentru indepartarea de murdărie si grăsime.

Descriere de cum Funcționează  Degresanții Noștri Industriali?

curatare cu Tehnologie de Vârf

Degresanții noștri industriali sunt formulați cu tehnologie avansată pentru a dizolva și elimina grăsimea, murdăria și uleiul din diverse suprafețe industriale. Această tehnologie de vârf vă permite să economisiți timp și energie în timpul procesului de curățare.

Respect pentru Mediu

Suntem angajați în a oferi soluții de curățare prietenoase cu mediul. Degresanții noștri industriali sunt biodegradabili și respectă cele mai stricte standarde ecologice, asigurându-vă că afacerea dumneavoastră contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Curatarea versatila 

Indiferent dacă lucrați în industria alimentară, auto, sau în orice alt domeniu industrial, degresanții noștri au o gamă largă de aplicații. De la echipamente complexe până la utilaje grele, acești degresanți pot face față oricăror provocări de curățare.

solutii superconcentrate

Descoperiți cum degresanții noștri industriali pot transforma modul în care curățați în mediul dumneavoastră industrial. Cu eficiență dovedită și asistență expertă, suntem partenerul dumneavoastră de încredere în menținerea curățeniei și eficienței în afacerea dumneavoastră. 

Moduri de Utilizare a Degresanților Noștri Industriali

Descoperiți o lume de posibilități cu degresanții noștri industriali, potriviți pentru o varietate de aplicații industriale. Cu formula lor puternică și eficientă, acești degresanți pot fi utilizați într-o multitudine de moduri  pentru a vă îmbunătăți procesele de producție și mentenanță. Iată cum puteți beneficia la maximum de acești degresanți de încredere:

1. Curățare Eficientă a Utilajelor: Degresanții noștri pot curăța rapid și eficient utilajele industriale, eliminând reziduurile de ulei și grăsimi, astfel încât acestea să funcționeze în parametrii optimi.

2. Curățare a Pieselor Auto: Pentru industria auto, degresanții noștri sunt esențiali pentru curățarea și degresarea pieselor auto, asigurându-se că acestea sunt pregătite pentru asamblare și vopsire.

3. Întreținerea Echipamentelor Electromecanice: Degresanții noștri pot fi utilizați pentru a menține echipamentele electromecanice într-o stare optimă, prevenind acumularea de grăsimi și protejând componentele sensibile.

4. Curățarea Industriei Alimentare: În industria alimentară, este crucial să se mențină igiena. Degresanții noștri pot curăța instalațiile și echipamentele utilizate în producție, asigurându-vă că produsele alimentare sunt preparate în condiții igienice.

5. Îndepărtarea Reziduurilor de Pe Suprafețe: Degresanții pot elimina pete, murdarie, grăsimea și alte reziduuri lipicioase de pe diferite suprafețe, făcându-le ideale pentru degresare podelelor, pardoselilor, supratafa de plastic, metalele usoare, pereților și a altor zone de lucru cu orice tip de apa.

6. Curățarea Uneltelor și Echipamentelor de Lucru: Degresanții noștri pot restabili strălucirea uneltelor și echipamentelor de lucru, eliminând depunerile de grăsime și murdărie, contribuind astfel la prelungirea duratei lor de viață.

Indiferent de industria în care activați, degresanții noștri industriali sunt soluția perfectă pentru toate nevoile dumneavoastră de curățare. Fiind versatili și puternici, acești degresanți vă ajută să mențineți un mediu de lucru curat, sigur și eficient. Alegeți degresanții noștri și observați diferența în performanța și productivitatea afacerii dumneavoastră! Plasați comanda acum și începeți să transformați modul în care vă desfășurați activitatea industrială.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!